Rabatterade boenden i Ubmeje/Umeå under veckan. Såhkie har avtalat om rabatterade boenden på två ställen. Det ena är ett hotell mitt inne i stan och det andra är en camping med olika varianter av boendelösningar vid norra infarten till Umeå.

Rabatterat boende på Profil Aveny Hotels om du bokar senast den 28 februari. Ange koden Samiskaveckan2024. Rummen betalas med kort vid incheckning. 
Här kan ni boka: https://ligula.se/profilhotels/hotel-aveny-centrala-umea/ 

First Camp Nydala erbjuder eventgäster under Samiska veckan (3-10 mars) 10%. Såhär kan ni boka:
Skicka ett mejl till umea@firstcamp.se. Ange rabattkod SAMISKAVECKAN2024. Ange namn, adress och telefonnummer, vilken stugtyp eller campingplats ni önskar boka och hur många ni blir som kommer. Rabatten gäller endast för bokning via mejl.